UITGESTELD:

Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst 26 maart 2020

Onze gastheer voor de komende BBB, Avres, heeft het wijze besluit genomen voorlopig geen bijeenkomsten in haar pand te organiseren. Wij hebben in goed overleg met de Energiecoöperatie de Knotwilg afgesproken dit wijze besluit te volgen en stellen de BBB tot nader orde uit. Wij houden u op de hoogte.

Wie groen doet, goed ontmoet.

Energie opwekken en besparen in de A5H

 

 

Een kwestie van vraag en aanbod. Van investeren, maar ook van besparen. Ons Energieconvenant in een notendop. Op donderdag 26 maart zal Aad Rodenburg van Energiecoöperatie de Knotwilg uitleggen waarom dit HET moment is om in windenergie te investeren: Bijna nul procent rente van de bank tegenover 5% rendement op een obligatie. In zijn kielzog zal Jan Teunissen van Het Nieuwe Wonen vertellen hoe zijn organisatie bewoners in de regio leert hoe ze energie kunnen besparen in hun woning. Plaats van handeling het pand van Avres aan de energieweg in Meerkerk.

Foto Aad Rodenburg door Peter Paul Klapwijk: https://www.instagram.com/ppkhm/

 

Aad Rodenburg van Energiecoöperatie de Knotwilg bijt het spits af. Hij belicht de mogelijkheden en het rendement van investeren in het nieuwe Windpark Groote Haar. Interessant voor particulieren, maar ook voor ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de energietransitie en tegelijkertijd iets willen doen voor de gemeenschap én voor hun eigen pensioen.

Jan Theunissen van Het Nieuwe Wonen vertelt over zijn organisatie van 25 vrijwilligers die mensen helpen hun huis energiezuiniger en comfortabeler te maken. Techniek speelt hierbij een belangrijke rol. De adviezen van het Nieuwe Wonen leveren winst op voor de portemonnee en winst voor het milieu. Zinvol, want iedere ondernemer is ook een bewoner.Locatie: Avres Meerkerk | Energieweg 39 | 4231 DJ Meerkerk

Datum: 26 maart 2020

Tijd:  15.30 uur Inloop + netwerken

          16.00 uur Start presentaties

          17.00 uur Borrel/netwerken


Opzet van een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst

Stichting BlauwZaam organiseert maandelijks een BBB. Een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst waar partners elkaar op donderdagmiddag treffen op een bedrijfslocatie in de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Waar ze door korte pitches van sprekers kennis kunnen opdoen over één van de vier thema’s van BlauwZaam. In het najaar vindt de jaarlijkse “moeder aller BBB’s” plaats: Het BlauwZaam Symposium. Thema 2020: Het Klimaat.

Een BBB wordt georganiseerd door één van onze partners of geïnteresseerden in BlauwZaam en wordt ondersteund door de Commissie Communicatie & PR.
Een BBB start om 16:00 (15:30 Inloop) en eindigt om 17.00 / 18:00 uur.
Nadat de gastheer de BBB geopend heeft volgen er presentaties, pitches en netwerkmomenten.