Cees den Otter
Directeur van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V., Meerkerk

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen is in 1979 opgericht door Piet van Leeuwen en is in 2014 overgenomen door de 4 zonen Arie, Govert, Peter & Jelle van Leeuwen en Cees den Otter. Hoewel we sinds die tijd een flinke ontwikkeling hebben doorgemaakt, zijn we in alles een echt familiebedrijf gebleven. Wij hebben 70 medewerkers in dienst, een hecht team van betrokken en vakbekwame mensen die in openheid met u samenwerken en altijd kiezen voor kwaliteit.
 
Wij zijn al 40 jaar werkzaam in de nieuwbouw van woningen (seriematig), scholen, bedrijfspanden, multifunctionele accommodaties, winkels en zorgcomplexen.
Zo hebben wij o.a. gerealiseerd: Bezoekerscentrum Kinderdijk, de Brede Scholen in Ameide, Asperen en Heukelum, bedrijfspand Vandersterre Meerkerk, Nul-op-de-meter (NOM) woningen in Woudrichem en in Genderen.  
 
De visie van ons bedrijf is Samen bouwen in perspectief.
Wij plaatsen iedere opdracht in perspectief en stemmen onze werkwijze af op het doel, de opdrachtgever en de eindgebruiker. Wat voor alle projecten hetzelfde is, is de combinatie van de juiste mensen, een efficiënte aanpak, een constante kwaliteit, een scherpe prijs en oog voor de toekomst. Wij zijn voortdurend op zoek naar duurzame samenwerkingen om de sleutel te vinden in het versterken van elkaar, om zo altijd te streven naar beter in het belang van de klant.
Naast de gebruikelijke certificeringen zoeken wij, op een integrale manier, methoden om gebouwen zo duurzaam mogelijk te maken. Het energievraagstuk, klimaatadaptie, circulariteit maar ook toekomstgerichtheid en gezondheid zijn daarbij voor ons belangrijke thema’s.


www.pvanleeuwen.nl