Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst 26 september 2019

Thema: De wet natuurbescherming en bouwopdrachten

 

LocatieHet Oude Raadhuis | Damstraat 24 | Hardinxveld Giessendam
Tijd 15.30 uur Inloop + netwerken
 16.00 uur Start presentaties
 18.00 uur Sluiting

 

Zodra aannemers/ontwikkelaars duurzaam gaan renoveren zoals isoleren, aanbrengen zonnepanelen, etc. dient er vooraf een goed ecologische onderzoek gedaan te worden. Dit voorkomt vertraging van de activiteiten. DE SPREKERS

 

Erwin Teijgeler:

In het kort vertel ik over mijn bedrijf en de projecten die wij uitvoeren, ik ga dieper in op de wet natuurbescherming en de daaruit volgende verplichtingen zoals het aantonen van de aan- afwezigheid van beschermde soorten zoals de gierzwaluw, vleermuis en huismus.

Er wordt hier nog te makkelijk over gedacht door projectontwikkelaars en vastgoed eigenaren, wij werken praktijkgericht, zijn initiatief en ondersteunen de klant hierbij van A tot Z.

Frank Barink:

Frank Barink, eigenaar van Beobom en Euroradar vertelt iets over zijn bedrijven en projecten en waarbij zij  kunnen ondersteunen op het gebied van explosieven opsporing en bodemradar. Ooit wel eens willen weten wat er nu in de grond allemaal zit, Euroradar zoekt het uit!

 

 


Bij werkzaamheden –zoals bouw, sloop of baggeren –ben je gebonden aan allerlei ecologische regels, procedures en wetgeving. Regelgeving die kan resulteren in ongewenste verrassingen als vertragingen, lange vergunningstrajecten en hoge extra kosten.

Als specialisten in ecologisch onderzoek, ecologische begeleiding van projecten en mitigatie van flora en fauna is Kingfisher Natuurprojecten flexibel en snel inzetbaar om preventieve maatregelen te nemen, zodat jij en de natuur geen tegenslagen te verduren krijgen.