Hokra
 

Wij zijn Hokra: een full service bureau voor promotionele communicatie. Concreet bedenken en maken wij opvallende merkactivatie, creatieve promotionele artikelen, effectieve marketingservice en alles wat daarmee samenhangt. Een bijzonder bureau dat nét op een andere manier denkt. Snapt dat het naast goede ideeën juist gaat om perfecte uitvoering, het doel in het vizier houdt en oog heeft voor de wereld om haar heen. Met een compleet pakket waar je wat aan hebt; van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie.

Onze ervaring heeft ons gebracht waar we nu zijn. Een innovatief bureau met sterke handen en gedachten, een netwerk waar we de wereld mee kunnen veroveren. Vol passie, creativiteit en enthousiasme zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw merk of bedrijf op een creatieve manier onder de aandacht te brengen. Want wij brengen merk en mens écht samen. En dat is in een wereld waarbij het aantal communicatie-impulsen stijgt, best bijzonder.

Wij werken voor opdrachtgevers als Interpolis, Dyson, BMW Nederland, Spa, Cloetta (Red Band, Venco), Woonfonds, Nationale Bomenbank, Hoek en Blok en vele andere.

Meer weten? hokra.nl of bel 0183 - 58 7400 en vraag naar Jantina Leeuwis, Arjan Adriaanse of Martin de Winter

Hokra Noordeloos
De Vort 5
4225 SH Noordeloos

t. 0183 – 58 74 00
info@hokra.nl