Prom'es B.V.

PROM’ES Event Supplies

Sinds 25 jaar is PROM'ES voor evenementen in binnen- en buitenland partner op het gebied van event supplies. Het begon ooit met de productie van startnummers voor hardloopevenementen;  inmiddels levert PROM’ES een compleet assortiment producten en diensten waarmee organisatoren van hardloop-, fiets- en aanverwante evenementen zoveel mogelijk worden ontzorgd. Van gratis ontwerpservice tot en met het versturen van complete deelnemerspakketten en alles wat daar tussen zit: PROM’ES zorgt er voor.

‘More than a number…’

PROM’ES kenmerkt zich door een accurate en dienstverlenende instelling van haar werknemers, waarbij eerlijkheid en betrokkenheid kernwaarden zijn. Een PROM’ES-werknemer weet wat een evenement is, is de klant altijd één stap voor en overtreft diens verwachtingen met vernieuwende producten en diensten. Onze klanten waarderen deze aanpak en open communicatie; met veel klanten doen wij dan ook al jarenlang plezierig zaken. De slogan ‘More than a number…’ gaat dan ook niet alleen over ons startnummerproduct, maar vooral over het belang dat wij hechten aan de duurzame relaties met onze klanten, partners en leveranciers.

PROM’ES maakt de transitie naar klimaatneutraal, circulair en inclusief

Het duurzaamheidsbeleid van PROM’ES staat in de kinderschoenen. In ons beleidsplan is de transitie naar klimaatneutraal, circulair en inclusief benoemd. Als werknemers vinden wij bij PROM’ES een bestendige, betrokken en bevlogen werkomgeving. Wij dragen gezamenlijk de verantwoording voor een positieve impact van onze dienstverlening op de maatschappij en het milieu. Als marktleider in Nederland hebben wij bovendien een voorbeeldfunctie. Als partner van het regionale duurzaamheidsnetwerk Blauwzaam hopen wij geïnspireerd te worden tot verdere verduurzaming van onze bedrijfsvoering.

PROM’ES b.v.
Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
www.eventsupplies.nl

Janie het Lam
T 0184-64 22 88 
E janie@prom-es.nl