Stamhout Communicatie
 

Voor eerlijk en nuchter communicatieadvies

Vertel, ga het gesprek aan en luister
Werken aan verduurzaming van je bedrijf of omgeving alleen is niet genoeg. Je moet er ook over vertellen en het gesprek aangaan. Mooie dingen hou je nu eenmaal niet voor jezelf. Werken aan een duurzame samenleving betekent ook veel luisteren naar wat anderen te zeggen hebben.

Een stevige en robuuste communicatiepartner
Voor eerlijk en nuchter communicatieadvies over duurzaamheidsopgaven ben je bij Stamhout Communicatie aan het juiste adres. Met Stamhout haal je een stevige en robuuste communicatiepartner in huis, een bureau waar degelijkheid synoniem is voor vertrouwen en puurheid. We houden niet van zweverigheid, wél van goed doordachte adviezen. Stamhout Communicatie heeft niet voor niets zijn oorsprong in de polder. Dat klinkt door in onze naam en werkwijze.

Voor advies en uitvoering
Stamhout Communicatie heeft ruim dertig jaar bureau-ervaring in huis en daar laten we onze opdrachtgevers graag van profiteren. We werken o.a. voor overheden, woningcorporaties en organisaties met een maatschappelijke opdracht. Stamhout Communicatie is beschikbaar voor adviesopdrachten en projectondersteuning. We zijn graag betrokken bij de uitvoering. Want onder nuchter verstaan wij ook dat we helpen en ondersteunen waar het kan of nodig is. Voor langdurige trajecten, bijvoorbeeld bij ziekte of grotere projecten of programma’s, kun je via Stamhout een beroep doen op een ervaren communicatieprofessional. Ook delen we onze kennis van het communicatievak in de vorm van coaching, workshops en trainingen.

De man achter Stamhout Communicatie
Johan van de Minkelis uit Arkel is de man achter Stamhout Communicatie. Johan is een breed ontwikkelde communicatieprofessional met een grote interesse voor maatschappelijke vraagstukken, bedrijfsprocessen en de bedrijfsstrategie. In combinatie met een sterke externe oriëntatie, overtuigingskracht en ondernemerszin maakt hem dat tot een gewaardeerde gesprekspartner aan menige directie- en overlegtafel.

Liefhebber van ambachtelijk vakmanschap
Bach, Benedictus en de polder zijn voor Johan belangrijke inspiratiebronnen. Waarbij de polder staat voor de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, het gebied waar hij zijn hele leven heeft gewoond en gewerkt. De naam Stamhout Communicatie voelt in dit verband vertrouwd aan. In de wintermaanden is Johan graag in de polder met de motorzaag bezig om de voorraad kachelhout aan te vullen. En als het geen kachelhout is dan is het wel timmerhout wat Johan in zijn handen heeft. Want in zijn vrije tijd is hij net zoals in het communicatievak een liefhebber van ambachtelijk vakmanschap.

Stamhout Communicatie
Johan van de Minkelis
Dam 15
4241 BL Arkel

E:           info@stamhoutcommunicatie.nl
M:          06 55 306 922
I:            www.stamhoutcommunicatie.nl