BBB 28 mei 2020. Visser Media & Design.
Een kennismaking met virtueel netwerken.


Op donderdag 28 mei is er dan eindelijk weer een BBB. Netwerken tijdens een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst. Dit keer wel heel bijzonder. Voor het eerst online. Virtueel. Livestream. Noem het zoals je wilt. Netwerken blijft het doel, dus inclusief borrel. Visser Media & Design uit Alblasserdam heet ons die dag welkom. Patrick Visser, directeur en oprichter, zal vertellen (en laten zien) wat zijn bedrijf doet en wat het in het bijzonder doet op het gebied van livestreams organiseren.

De Stichting BlauwZaam heeft bedacht dat we in deze nieuwe wereld wegen moeten vinden om elkaar toch te zien, zelfs op grotere afstand dan anderhalve meter. Dat is voor onze partners belangrijk, voor ons netwerk, maar ook voor hun bedrijfsvoering. Wat moet je als bedrijf doen om in een ongedwongen sfeer met je personeel of je klanten in contact te komen? Dat kan virtueel, maar hoe doe je dat dan? Deze BBB is daarop gericht. Een kennismaking met Visser Media & Design, maar ook met die virtuele wereld.

Deze bijeenkomst is een primeur voor BlauwZaam en toegankelijk voor vijftig deelnemers. Exclusief en bijzonder. Bijzonder omdat we de deelnemers vragen om hun naam maar ook om hun adres. We vragen de deelnemers ook om een drankje van hun voorkeur op te geven. Die bezorgen we op hun adres, zodat we aan het begin van het netwerkmoment gezamenlijk kunnen proosten op Gezondheid en de Toekomst. Virtueel, maar zeker ook in real life.

Na opgave krijgen de deelnemers een link waarmee ze op donderdag 28 mei kunnen deelnemen aan deze online-bijeenkomst.

 

Wat: Virtuele BBB Visser Media & Design
Waar: Online, op je eigen computer (met webcam)
Wanneer: Donderdag 28 mei 2020
Tijd: Inloop 15.30, Start 16.00, Netwerk 17.00 uurOpzet van een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst

Stichting BlauwZaam organiseert maandelijks een BBB. Een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst waar partners elkaar op donderdagmiddag treffen op een bedrijfslocatie in de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Waar ze door korte pitches van sprekers kennis kunnen opdoen over één van de vier thema’s van BlauwZaam. In het najaar vindt de jaarlijkse “moeder aller BBB’s” plaats: Het BlauwZaam Symposium. Thema 2020: Het Klimaat.

Een BBB wordt georganiseerd door één van onze partners of geïnteresseerden in BlauwZaam en wordt ondersteund door de Commissie Communicatie & PR.
Een BBB start om 16:00 (15:30 Inloop) en eindigt om 17.00 / 18:00 uur.
Nadat de gastheer de BBB geopend heeft volgen er presentaties, pitches en netwerkmomenten.


De uitzending

Hans Laheij van Landvast heeft een studio beschikbaar gesteld voor het vraaggesprek met Patrick. Hij zal zelf ook vertellen over Corona perikelen voor het Cultureel Centrum Alblasserdam en hoe zij daar mee omgaan of op gaan inspelen.


De foto

De foto is gemaakt in samenwerking tussen Visser Media & Design en Peter Paul Klapwijk. Bekijk het werk van Peter Paul op zijn Instagram pagina.