TERUGBLIK
BBB 28 mei 2020. Visser Media & Design.
Een kennismaking met virtueel netwerken.

 

Op donderdag 28 mei 2020 is er dan eindelijk weer een BBB. Nadat we de bijeenkomst in maart moesten schrappen vanwege het nieuwe fenomeen Corona zijn we gaan zoeken naar alternatieven. We gaan virtueel. Met een Livestream. Noem het zoals je wilt. Een primeur voor Blauwzaam. Netwerken blijft het doel, dus inclusief borrel.

Visser Media & Design uit Alblasserdam heet ons die dag welkom, Hij is directeur en oprichter en vertelt wat zijn bedrijf doet en wat het in het bijzonder doet op het gebied van livestreams.

Ruim dertig inschrijvers verbinden zich met ons op deze donderdag via een zoom verbinding. Bestuurslid Ton Schuller heet iedereen welkom en er volgt een korte, onderlinge, kennismaking. Na de inleiding schakelen we over naar de studio in Cultureel Centrum Landvast. Daar gaat Peter Paul Klapwijk in gesprek met Hans Laheij van Landvast en Patrick Visser. In de link kunt u de hoogtepunten van die uitzending bekijken.

Na afloop van die interviews brengt Ton Schuller een toast uit op de toekomst en ons aller gezondheid. Als verrassing volgt een filmquiz via Kahoot. Hans Laheij belooft alle deelnemers twee kaartjes voor zijn weer geopende bioscoop. Dan gaan de aanwezigen via Zoom in gesprek met de heren in Landvast en met elkaar. Via een chatfunctie kunnen vragen gesteld worden en reacties gegeven worden. Algehele indruk: het was een BBB, maar dan wel heel bijzonder!

Na opgave krijgen de deelnemers een link waarmee ze op donderdag 28 mei kunnen deelnemen aan deze online-bijeenkomst.

 Opzet van een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst

Stichting BlauwZaam organiseert maandelijks een BBB. Een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst waar partners elkaar op donderdagmiddag treffen op een bedrijfslocatie in de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Waar ze door korte pitches van sprekers kennis kunnen opdoen over één van de vier thema’s van BlauwZaam. In het najaar vindt de jaarlijkse “moeder aller BBB’s” plaats: Het BlauwZaam Symposium. Thema 2020: Het Klimaat.

Een BBB wordt georganiseerd door één van onze partners of geïnteresseerden in BlauwZaam en wordt ondersteund door de Commissie Communicatie & PR.
Een BBB start om 16:00 (15:30 Inloop) en eindigt om 17.00 / 18:00 uur.
Nadat de gastheer de BBB geopend heeft volgen er presentaties, pitches en netwerkmomenten.


De uitzending

Hans Laheij van Landvast heeft een studio beschikbaar gesteld voor het vraaggesprek met Patrick. Hij zal zelf ook vertellen over Corona perikelen voor het Cultureel Centrum Alblasserdam en hoe zij daar mee omgaan of op gaan inspelen.


De foto

De foto is gemaakt in samenwerking tussen Visser Media & Design en Peter Paul Klapwijk. Bekijk het werk van Peter Paul op zijn Instagram pagina.