BBB bij Avres

Elke laatste donderdagmiddag van de maand een BBB (Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst). Netwerken is een belangrijk instrument voor BlauwZaam en haar partners. En netwerken groeien.

Avres is actief binnen het thema MensEnWerk.
Diderik van Beusekom, bestuurslid van Blauwzaam en manager bij Avres is onze gastheer op de 31ste januari. 

Op deze middag is er altijd gelegenheid ook kort te pitchen over uw bedrijf en aanwezigen enthousiast te maken over uw duurzaamproduct of duurzaam idee op één van de vier thema's. 
* BlauwGroen
* Circulaire Economie
* Het Nieuwe Bouwen
* MensEnWerk

Aanmelden bij Marjon den Hertog: MdenHertog@avres.nl

Mooie mensen, mooi werk bij Avres

Bestuurslid Diderik van Beusekom is in het dagelijks leven commercieel manager bij Avres. Deze organisatie ontstond begin 2016 uit een fusie van de Avelingen Groep en de Regionale Sociale Dienst. Avres werkt voor de gemeenten Vijfheerenlanden, Molenlanden en Gorinchem en heeft een centrale backoffice op het bedrijventerrein Meerkerk aan de A27.

Deze BBB staat in het teken van MensEnWerk.
Als voorzitter van de BlauwZame themagroep MensEnWerk geeft Diderik van Beusekom kort een toelichting op dit thema en de doelen van de themagroep. Daarnaast vertelt hij hoe Avres mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt naar succesvol passend werk. “Mensen laten groeien”, aldus Diderik.

Dat ook werkgevers hier baat bij hebben, bewijzen onze twee gastsprekers.
Twee directeuren van bedrijven die al jaren samenwerken met Avres: Edwin van der Ham van Montapacking huurde een deel van het gebouw van Avres, nadat een brand zijn bedrijfsgebouw verwoestte. Maar belangrijker nog: hij werkt al jaren naar volle tevredenheid met arbeidskrachten via Avres.

Roger Reijngoud is directeur van EZ Powersteering, een bedrijf gespecialiseerd in het ombouwen van de stuurinrichting van oldtimers. Een deel van het werk daarbij wordt verricht door personeel ingehuurd via Avres. MensEnWerk in optima forma.

Aanmelden voor de bijeenkomst en eventuele pitch bij Marjon den Hertog: MdenHertog@avres.nl