Jan C. Brand

Directeur/Eigenaar van BDCO B.V. bij Brand Duurzame Concept Ontwikkeling
Nieuw-Lekkerland

Voorheen eigenaar van www.brandbba.nl
 

Na een bevlogen en inspirerende periode in de architectuur, diverse projecten te hebben gerealiseerd en met een handtekening achtergelaten, heb ik gemeend het roer na 40 jaar om te gooien, en wel over de boeg van Duurzaam Ondernemen ontwikkelen en advies onder de naam van Brand Duurzame Concept Ontwikkeling kort samengevat BDCO.

Dat is bij elk project weer maatwerk en kijken waar de meest optimale slag gemaakt kan worden m.b.t. programma  - locatie – duurzaam gebouw gebonden installaties. Maar ook MF denken en ontwikkelen op meerdere sporen. Een uitdaging om genoemde zaken beheersbaar &  functioneel te maken en te beheren.

Dan komt er ineens de vraag van Rolia op je pad; Joh Jan, zou jij er wat voor voelen om een bestuursfunctie binnen het bestuur van BlauwZaam te willen vervullen en de bouwpoot wat wind in de zeilen te geven met de juiste maatregelen? Daar kan je niet te lang over nadenken, omdat dit een pracht kans is om ook op maatschappelijk gebied hier je steentje bij te dragen voor een duurzame en groene waard. Hobby’s wandelen en met mensen in gesprek blijven.