Architectenburo Bikker


Ons architectenbureau is actief sinds 1983. We zijn actief in het ontwerpen van nieuwbouw- en verbouwprojecten voor opdrachtgevers in heel Nederland. Vanuit een rijksmonumentaal kantoorpand in Nieuwpoort bedienen wij onze klanten in de particuliere, maatschappelijke en zakelijke sector.

Duurzaamheid zit in het DNA van ons bureau. Energiebesparing is hierbij pas het begin. Het gaat immers ook op de focus op kwaliteit, toekomstbestendige ontwerpen en een goede inpassing van gebouwen in de omgeving. We zijn actief binnen Blauwzaam sinds de oprichting hiervan. Bij duurzaamheidsvraagstukken waarin de bebouwde omgeving een rol heeft zijn we paraat om onze kennis te delen en onze creativiteit in te zetten.

We zijn erg enthousiast over vraagstukken waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Denk hierbij aan de verduurzaming van monumentale panden, het bouwen in hout / CLT en het verantwoord inpassen van gebouwen in een groene, landelijke omgeving. Blauwzaam is voor ons een waardevol platform in de verbinding met regionale, duurzame organisaties. Neem gerust contact op met Josia Bikker van ons bureau voor meer informatie over ons architectenbureau.

 

 

 

Architektenburo Bikker BV
Hoogstraat 45
2965 AK  Nieuwpoort
Tel.  0184 - 66 12 38
e-mail:   info@bikkerbv.nl
internet: www.bikkerbv.nl