De Kuiper Infrabouw

De Kuiper Infrabouw en Duurzaamheid

De Kuiper Infrabouw is een middelgroot familiebedrijf met toekomst en ambitie. We zijn een slagvaardig aannemingsbedrijf, met een jarenlange ervaring in de grond- weg- en waterbouw. Sinds 2017 zijn we gevestigd op een centraal gelegen plaats langs de A15 in Hardinxveld-Giessendam. We ontwerpen, realiseren en onderhouden de meest uiteenlopende infrastructurele projecten. Samen werken ruim 60 vakspecialisten aan infrastructuur, infrastructurele bouwwerken en engineering waarbij 'het resultaat telt'​. Door de combinatie van zowel ontwerp als realisatie, zijn we in staat om de beste oplossingen aan te dragen en te realiseren.

Duurzame werkwijze

Met alle rioleringen, dijken, gemalen, bruggen en wegen die we bouwen, beschermen we ons land en alles wat ons lief is. Dan is het logisch dat we ondernemen op een duurzame en sociaal verantwoorde manier. We vinden het belangrijk dat onze organisatie, onze opdrachtgevers en onze omgeving bij elkaar betrokken zijn en we onderscheiden ons daarin door een persoonlijke en karakteristieke aanpak.

CO2-prestatieladder

Een land waarin de mens leeft in balans met zijn omgeving, dat is onze droom. Daarom zijn we permanent bezig om onze organisatie te verbeteren op het gebied van efficiëntie, veiligheid, gezondheid en milieu. De CO2-prestatieladder maakt inzichtelijk welke maatregelen er genomen kunnen worden voor besparing en duurzaam gebruik van brandstof, energie, materieel, materiaal en afvalstromen.

SKAO

De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is verantwoordelijk voor alle zaken die de CO2-ladder betreft. Op de website van de SKAO vindt u een pagina met informatie over de CO2-reductie van ons bedrijf. Klik hier voor de pagina van De Kuiper Infrabouw op de SKAO-website.

Contactgegevens:

De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
Tel: 085-0409700
Website: www.dekuiperinfrabouw.nl
Email: info@dekuiperinfrabouw.nl
 

Contactpersonen:

Martin de Kuiper
Directeur
m.dekuiper@dekuiperinfrabouw.nl

Willy de Gier
KAM medewerker
w.degier@dekuiperinfrabouw.nl