Leaf It

Met elkaar maken we de omgeving groener en vrolijker

De Leaf It is een automatische plantenbak met een afmeting van ongeveer een meter diep, breed en hoog en bestaat uit twee delen. Bovenin staan de bloemen en planten en onderin zit de lade met een watertank van 210 liter. Voldoende capaciteit om even vooruit te kunnen bij langere afwezigheid! Op de watertank zit een waterpomp en druppelslang aangesloten die op de gewenste tijden kan aanslaan. Staat de bak buiten en regent het al dagen? Geen probleem! De automatische vochtsensor detecteert dit en geeft geen water meer bij. 
De gewenste tijden kunnen met de timer worden ingesteld. In de praktijk is het voldoende om dit drie keer per week te doen. De sensor geeft optioneel op afstand informatie van de Leaf It door, dus je weet tijdig wanneer de watertank bijna leeg is. Leaf It hoeft niet op het lichtnet te worden aangesloten. Alles wordt gevoed met een accu die door middel van zonne-energie wordt bijgevuld. Het zonnepaneeltje kan naast of in de bak worden gezet. Kortom, Leaf It zorgt voor lang plezier hebben van een groene entree zonder omkijken! 

Met de Leaf It willen we het mogelijk maken om makkelijker voor een groene buitenruimte te zorgen. De meeste bedrijfsterreinen zijn het grootste gedeelte verhard. Met deze plantenbak kunnen we het op een makkelijke manier mogelijk maken om toch bloemrijke perken te maken op ieder terrein.

Ook gaat het bij de meeste bedrijven ongeveer hetzelfde: 'owja, de planten staan droog! Ze moeten weer water hebben.' Vaak zit hier geen regelmaat in en ook niet elke plant verbruikt evenveel water. Buitenplanten hebben daarnaast ook nog te maken met weersinvloeden en worden vaak vergeten. Hoe vaak kom je niet dorre bloemen en planten tegen in de zomer? Geen uitnodigend gezicht! 
Vaak wordt dan gekozen voor makkelijk te onderhouden grind. Een grauw gezicht, terwijl we eigenlijk meer planten nodig hebben buiten. Gelukkig is met Leaf It dit geen probleem meer!

Een kleurrijke, verzorgde en stoere entree met de Leaf It. Met weinig onderhoud en minimaal ruimteverlies is deze zelfvoorzienende plantenbak een aanwinst voor elk bedrijf. Leaf It is ook uitermate geschikt bij woningen of openbare instellingen, zoals overheidsgebouwen waar gemak en een verzorgde entree wenselijk zijn. Met elkaar maken we de omgeving groener en vrolijker! Alle voordelen hieronder op een rij:

  • Kan tot wel twee maanden vooruit.
  • Zorgt voor een frisse en kleurrijke entree.
  • Een feest voor de bijen en vlinders.
  • De Leaf It heeft een lange levensduur.

De Leaf IT is een product van:

Van Diejen Buitenruimte
Gijbelandsedijk 83
2974 VE Brandwijk

E: info@vandiejenbuitenruimte.nl
M: 06 812 94636
I: www.leaf-it.nl