Meerkerk Houtbouw

Meerkerk Houtbouw B.V. is een prefab houtbouwer met veel ervaring in demontabele kantoorgebouwen, bouwketen en strandpaviljoens. Al sinds 1950 bouwen we prefab houten gebouwen in binnen- en buitenland. Daarnaast vervaardigen we diverse andere producten, zoals kantoorunits, parkmeubilair, spoorbomen en diverse halffabricaten.

Duurzaamheid en milieu zijn een zeer belangrijk onderwerp voor Meerkerk Houtbouw BV. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn daarom voorstander van het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout waarbij voor het verwerken zo min mogelijk energie nodig is en ook geen schadelijke restmaterialen ontstaan. Om ons energieverbruik te beperken namen wij samen met andere bedrijven uit onze regio deel aan het vierde Energieconvenant van de stichting Blauwzaam. Ook hebben wij 555 zonnepanelen op ons dak ge├»nstalleerd.

Hout is uit het oogpunt van duurzaamheid een zeer verantwoorde keuze omdat hout bij het groeien CO2 omzet in zuurstof en glucose (fotosynthese). Als u dus houten producten gebruikt, helpt u mee om de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer te beperken.  Om deze keuze voor u nog verantwoorder te maken, werken wij alleen met hout met PEFC- of FSC-keurmerk, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen waarbij rekening gehouden wordt met de leefgebieden van mensen, dieren en planten.

Contactgegevens:
Meerkerk Houtbouw B.V.
Helling 22
3371 EZ  Hardinxveld-Giessendam       
T. 0031 184 670176    

info@meerkerkhoutbouw.nl
www.meerkerkhoutbouw.nl