TéGéTèl | HBA ICT- en Telecomspecialisten
 

DUURZAME IT- EN TELECOMOPLOSSINGEN

De zakelijke IT- en Telecomoplossingen van TéGéTèl | HBA dragen bij aan een duurzame wereld. Zo is het met een Online Werkplek mogelijk om te werken waar je maar wilt. Thuis, onderweg of in de auto, je bent eenvoudig verbonden met je collega’s. Een videoconference bijwonen of met je collega tegelijkertijd in hetzelfde document werken? Geen probleem! Wanneer je thuis werkt, verbruik je natuurlijk wat energie. Toch is het een duurzaam alternatief voor reizen met de auto of openbaar vervoer.

EXELLENCE PARTNER VAN KPN

TéGéTèl | HBA is Excellence Partner van KPN. Ook KPN werkt aan duurzame oplossingen en is uitgeroepen tot de groenste provider van Nederland. Naast KPN biedt TéGéTèl | HBA eveneens hoogwaardige diensten aan onder het eigen HelloC label.

PAND VOORZIEN VAN DUURZAME UPGRADES

Om zelf slim en efficiënt te kunnen werken zijn alle activiteiten op één locatie in Gorinchem ondergebracht. Dit pand werd in 2018 betrokken. Er is bewust gekozen voor een bestaand gebouw. Om aan de modernste eisen te voldoen waren hier uiteraard enkele duurzame ‘upgrades’ nodig. Zo zijn er diverse energiebesparende maatregelen genomen. Ledverlichting, slimme thermostaten en 120 zonnepanelen maken het pand een stuk duurzamer.

HELP- EN SUPPORTDESK

TéGéTèl | HBA hecht veel waarde aan persoonlijk contact met klanten. Toch verlopen veel contacten tegenwoordig op afstand. Dat zijn met name de contacten met de help- en supportdesk. Vanuit het kloppend hart van het bedrijf kunnen de Engineers en IT-specialisten de klanten veel sneller helpen. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook (reis)kosten.

TéGéTèl | HBA

Met ruim 30 jaar ervaring geeft TéGéTèl | HBA op een persoonlijke wijze invulling aan uw zakelijke ICT- en Telecomwensen. Al uw infrastructuur, hardware en software zijn daarbij in vertrouwde- en deskundige handen!

Contact:
Martin Meijers
Stephensonweg 7
4207 HA Gorinchem

085 04 79 777
mail@tegetelhba.nl
tegetelhba.nl