29 september: Nieuwe BBB (15.00 - 17.30 uur)
 

In het nieuwe pand van Stout

Waterstof. De oplossing voor het verduurzamen van je bedrijfspand?

 In het nieuwe pand van Stout is werkelijk elk detail verwerkt waarmee duurzaam gebouwd en gewerkt kan worden. Een schitterend onderwerp voor een leerzame middag.

Het motto van Stout: Kijken en luisteren naar mensen. Daarmee beginnen we altijd. De mensen die een gebouw gaan gebruiken, die er gaan wonen, werken, verblijven of recreëren. Zij zijn het uitgangspunt van ons denken. Bij de uitvoering van onze projecten zijn het onze ‘mensen voor gebouwen’ die garant staan voor het resultaat. Mensen met hart voor hun werk, die weten waarvoor ze het doen: de toekomstige gebruikers van een gebouw of woning.

Bij Bouwonderneming Stout staan circa 100 gemotiveerde, betrouwbare professionals voor u klaar. Mensen met hart voor hun werk, die weten waarvoor ze het doen: voor de mensen die straks het gebouw of de woning gaan gebruiken.

Sinds januari 2022 heeft Stout, samen met zusterbedrijf Herkon, intrek genomen in het hypermoderne kantoorpand gelegen op een opvallende zichtlocatie langs de A15.
Dit hypermoderne pand is de locatie van onze BIJZONDERE BLAUWZAME BIJEENKOMST van donderdag 29 september 2022:

Is waterstof de oplossing voor het verduurzamen van je bedrijfspand?


PROGRAMMA

  • Inloop 15.00 uur
  • Start programma 15.30 uur
  • Introductie door Jan Brand
  • Jan Korevaar van Stout over de duurzaamheid van het nieuwe pand en hun activiteiten in groene waterstof
  • Willem Sterkenburg van Klimaatservice Holland over verduurzaming van bestaande bouw en de invloed van menselijk gedrag
  • Discussie en vragenronde
  • Netwerkborrel vanaf 16.30 uur

Wat: BBB - Waterstof. De oplossing voor het verduurzamen van je bedrijfspand (?) en de invloed van menselijk gedrag bij verduurzaming van bestaande bouw
Waar: Bouwonderneming Stout, Stationspark 1100, 3364 DA Sliedrecht.
Wanneer: Donderdag 29 september 2022
Tijd: Start 15.00 uur, Netwerken en afsluitende borrel 16.30 uur

 

 


Opzet van een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst

Stichting BlauwZaam organiseert maandelijks en uiteraard indien de omstandigheden het toelaten een BBB. Een Bijzondere BlauwZame Bijeenkomst waar partners en geïnteresseerden elkaar op donderdagmiddag treffen op een bedrijfslocatie in de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Waar ze door korte pitches van sprekers kennis kunnen opdoen over één van de vier thema’s van BlauwZaam. In het najaar vindt de jaarlijkse “moeder aller BBB’s” plaats: Het BlauwZaam Symposium.

Een BBB wordt georganiseerd door één van onze partners of geïnteresseerden in BlauwZaam en wordt ondersteund door de Commissie Communicatie & PR.
Nadat de gastheer de BBB geopend heeft volgen er presentaties, pitches en netwerkmomenten.